Skip to content

RÓLUNK EUROFAST

SEGÍTÜNK ÖNNEK MEGTALÁLNI A LEGJOBB MEGOLDÁST A CSARNOK ÉPÜLETEK MECHANIKAI RÖGZÍTÉSÉHEZ!

Az Eurofastnál elkötelezetten támogatjuk ügyfeleinket a lehető legjobb módon, kiváló minőségű szolgáltatásokkal és kiváló minőségű termékekkel.

Örömmel adunk Önnek tanácsot és segítséget nyújtunk a csarnok szerkezetek rögzítésével kapcsolatos mindenféle kérdésben, a kivitelezés minden szakaszában. A felkéréstől, tesztektől és számításoktól. a megrendelésen át, egészen a kiszállításig. Útmutatást nyújtunk Önnek a legjobb megoldás megtalálásához a lapostető vagy burkolat rögzítéséhez.


MIÉRT VÁLASSZON BENNÜNKET?

 • TESTRE SZABOTT TANÁCSADÁS
  Szem előtt tartjuk az Ön konkrét projektel kapcsolatos speciális elvárásait
 • Garantáltan kiváló minőségű és tanúsítvánnyal rendelkező kötőelemek
  Rögzítési megoldásaink megfelelnek a legmagasabb nemzetközi követelményeknek és szabványoknak. A folyamatos minőségellenőrzésnek köszönhetően biztosítjuk, hogy mindig kiváló minőségű termékeket kapjon.
 • Teljes körű műszaki tanácsadás
  A kivitelezés elejétől a végéig támogatjuk Önt, és műszaki szolgáltatásokat kínálunk a folyamat minden lépéséhez.
 • Gyors szállítás raktárból
  Dunaharaszti 1340m2-es telephelyünkről az ország egész területén és a szomszédos országokba gyors szállítási határidőt biztosítunk
 • Műszaki végzettségű kollégákkal segítjük munkáját
  Ez megkönnyíti Önnek termékeink és szolgáltatásaink megrendelését és használatát

 

HOZZÁÁLLÁSUNK A RÖGZÍTÉSHEZ

Minden projekt egyedi és különféle igényekkel jár a termékek és szolgáltatások szempontjából. Az Eurofastnál tudatában vagyunk ennek, és az Ön konkrét projektjére szabott tanácsokkal segítünk. Szem előtt tartjuk az Ön projektjévek kapcsolatos speciális elvárásait. Segítünk önnek megtalálni a műszaki megoldást. Ez magában foglalhat teszteket és számításokat, vagy csak tanácsadást a megfelelő típusú rögzítőrendszer kiválasztásához.

Munkavállalóink sokoldalúságának, tapasztalatának és szakértelmének köszönhetően gyors és professzionális segítséget tudunk nyújtani Önnek a kivitelezés minden szakaszában.

Szintén szoros kapcsolatban vagyunk a vízszigetelő és szigetelőanyagok beszállítóival. Ez a partneri viszony lehetőséget nyújt számunkra, hogy így mindig naprakészek legyünk a lapos tető és homlokzati szigetelések legújabb fejleményei terén. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy mindig a legjobb szolgáltatást biztosítsuk Önnek.

Az Eurofastnál az ismeretek megszerzésében és megosztásában hiszünk. Arra törekszünk, hogy minél inkább tehermentesítsük Önt. Proaktív módon együtt gondolkodunk Önnel, és kívánságait megoldásokká alakítjuk. Rendelkezésére állunk mint szolgáltató és tudáspartner a csarnok szerkezetek mechanikai rögzítése terén.

Az első osztályú mechanikai rögzítési megoldások biztosításához alapvető fontosságú a kiváló minőségű termékek szállítása. Ezért számos tanúsítványt és tagságot szereztünk annak érdekében, hogy termékeink bizonyítottan megfeleljenek a követelményeknek és a jogszabályoknak. Ezen felül házon belüli minőségellenőrzést végzünk, biztosítva, hogy mindig kiváló minőségű termékeket szállítsunk.

AZ EUROFAST CSOPORT

Az Eurofast céget 1977-ben alapították Hollandiában. Az ezt követő több mint 40 év alatt csarnok szerkezethez mechanikus rögzítő elem gyártására, forgalmazására szakosodott céggé váltunk Európában.
Székhelyünk a hollandiai Deurne-ben csupán néhány lépésre van attól a helytől, ahol cégünk elindult. Az Eurofast Hungary üzleti egységet (Van Roij Fasteners Hungária Kft.) 1999-ben alapítottuk a kelet-európai piac számára, és ez az Eurofast csoport első egysége Hollandián kívül. Ezen kívül üzleti egységekkel és divíziókkal rendelkezünk Lengyelországban, Belgiumban, az Egyesült Királyságban és Dániában. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy több mint 25 európai országot szolgáljunk ki.

Jelenleg több mint 120 ember dolgozik az Eurofastnál. Az Eurofast Hungariánáll kis létszámú, de professzionális csapat dolgozik. Bár cégünk töretlenül növekszik, fontosnak tartjuk, hogy rövid kommunikációs láncokat alkalmazzunk mind alkalmazottaink, mind ügyfeleink között.
Cégünk szerkezeti felépítése lehetővé teszi számunkra a gyors alkalmazkodást, elérhetőséget, és a személyes kapcsolatot a belső és külső felekkel egyaránt. Ez a mi erősségünk, és büszkék vagyunk erre!

 

 
 

AZ EUROFAST HUNGARY AZ ÖN PARTNERE A LAPOSTETŐK ÉS BURKOLATOK MECHANIKAI RÖGZÍTÉSÉBEN, 1999 ÓTA.